Creditele și împrumuturile rapide fără contract de munca

Creditele și împrumuturile rapide fără contract de munca pot fi o alternativă foarte utilă pentru cheltuieli neprevăzute dacă lucrați în regim sezonier sau sunteți lucrător independent, fără venituri regulate, de exemplu. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că împrumuturile rapide fără salarizare sunt produse foarte specifice: acestea se caracterizează prin faptul ca permit accesul la sume relativ mici de bani, ce pot fi returnate în perioade scurte de timp. Prin urmare, împrumuturile rapide fără contract de munca tind să aibă un cost mai mare decât un împrumut tradițional.

Dovada venitului

Bani împrumut fara contract de muncă

Împrumutul rapid fără contract de muncă este destinat în principal liber profesionistilor, care spre deosebire de salariați nu sunt recunoscuți de către bănci ca având un venit regulat. Când vorbim despre împrumuturi rapide fără contract de muncă, ne referim, totuși, la un tip de împrumut, adică un produs de finanțare care vă va permite să obțineți o anumită sumă de bani în schimbul angajamentului de a o restitui într-o anumită perioadă de timp, împreună cu plata dobânzilor. În cazul instituțiilor financiare nebancare (IFN-uri) acest angajament poate fi sub forma unei adeverințe care atestă orice forma de venit.
Istoricul bancar

Credite rapide fără loc de muncă

Deoarece exista și cazuri în care solicitantul nu poate face dovada unui venit regulat prin prezentarea unei adeverințe de venit, IFN-urile mai iau în considerare un aspect care va poate proba eligibilitatea: istoricul bancar. Așadar, prin prezentarea dovezii ca în ultimele 6 luni ați încasat anumite sume de bani, mai aveți o șansa sa obtineti imprumutul fara contract de munca. În plus, pe langa istoricul bancar, creditorul mai verifica și istoricul din Biroul de Credit al solicitantului, asigurandu-se ca acesta nu are o reputație de rău-platnic și că, in definitiv, dispune de capacitatea de a restitui suma împrumutată.

Împrumut fara loc de munca

Garanțiile. O alta metoda prin care puteți apela la un credit fără contract de muncă constă în posibilitatea de a garanta restituirea sumei împrumutate prin punerea la bătaie a anumitor bunuri personale. Acestea pot fi bunuri fizice sau bunuri imobiliare care rămân în posesia solicitantului atat timp cat acesta își respecta îndatoririle fata de entitatea financiară. Aceasta este încă modalitate la care IFN-urile au recurs ca răspuns la numeroasele solicitări pentru împrumuturi fără contract de munca.


Bani imprumut fara loc de munca

Te-ai săturat de toată alergătura și de toată hârțogăraia pe care o implică obținerea unui împrumut? Dacă în prezent vă luptați să vă plătiți facturile, poate că v-ați gândit să solicitați un împrumut ifn. Am simplificat întregul proces astfel încât să puteți obține o decizie rapidă fără a avea de-a face cu vânzători insistenți.

Aplicați astăzi pentru un împrumut!

 

 

 

Leave a Comment