Credite de la instituții nebancare

Căutați credite de la instituții nebancare?

Aveți nevoie de bani pe termen scurt și nu aveți timp să căutați garanți, să colectați documente și să așteptați aprobarea de la o bancă. Sunteți obosit să vă ocupați de o grămadă de formalități pe care băncile le solicită. În acest caz, vă adresați instituțiilor financiare nebancare și împrumutați credite rapide. Dar când profitați de serviciile acestor instituții, trebuie să fiți foarte atenți și familiarizați cu activitatea și legitimitatea unei instituții înainte de a deveni client. Deci, atunci vă puteți salva orice probleme.

Imprumuturi nebancare

Împrumuturi nebancare

Un împrumut rapid este o sumă mică pe care o puteți obține pentru o perioadă scurtă de timp, care de obicei acoperă costuri neprevăzute (cum ar fi facturile sau un preț mai mare decât cel planificat) până când veți obține un salariu. De obicei este acordată foarte repede, iar timpul de întoarcere este scurt și contribuțiile ridicate. Ratele dobânzilor la acestea sunt mai mari decât cele ale băncilor, deoarece instituțiile nebancare eliberează credite cu fonduri proprii. Aceștia nu au dreptul legal de a mobiliza fonduri publice (depozite).

Care sunt instituțiile de credit nebancare?

Instituțiile de credit nebancare sunt instituții de credit care nu sunt bănci. Acestea sunt instituții financiare care desfășoară o parte din activitățile desfășurate de bănci, și anume:

• executarea serviciilor de plată;

• leasing financiar;

• garantarea tranzacțiilor;

• achiziționarea creanțelor private și a altor forme de finanțare.

Ce trebuie să știți dacă primiți credit de la o instituție financiară nebancară? Dacă retrageți un credit de consum de la o instituție financiară nebancară, aveți aceleași drepturi ca și cum ați retrage un împrumut de consum de la o bancă.

Imprumuturi nebancareLista institutii financiare nebancare

Termenii și condițiile includ date obligatorii pentru:

• costul total al împrumutului (comisioane  și alte costuri direct legate de contractul de credit) și criteriile obiective pe baza cărora aceste costuri pot fi modificate;

• rata dobânzii, exprimată ca rată anuală a dobânzii, metoda de calcul a dobânzii, precum și condițiile în care dobânda poate fi modificată până la rambursarea integrală a împrumutului; La rata dobânzii, trebuie să țineți cont de rata maximă a dobânzii.

• condițiile și costurile de rambursare anticipată a împrumutului.Vezi mai mult aici:


Online credite de la instituții nebancare

Obțineți banii de care aveți nevoie astăzi! Este rapid, ușor și convenabil. Nu mai trebuie să așteptați săptămâni întregi pentru a vă primi banii!
Nu lăsați problemele financiare să vă împiedice să obțineți lucrurile de care aveți nevoie. Obțineți bani în mână astăzi.

 

Leave a Comment