Credit de la casa de amanet

Pot lua un credit de la casa de amanet?

 

Credit de la amanet

Poate că majoritatea oamenilor moderni știu ce este un magazin de amanet și pentru ce servește. Cu toate acestea, sa întâmplat în societatea modernă că cineva poate merge pentru un împrumut pentru această organizație financiară numai în cele mai critice situații. Cu toate acestea, uneori, casele de amanet se pot dovedi a fi indispensabile, în special atunci când băncile refuză să emită un împrumut.

Împrumut de la un amanet


Când este convenabil să obțineți un împrumut de la un amanet?  Trebuie să spun că împrumuturile de la casa de amanet au suficiente calități pozitive care atrag clienții potențiali. În primul rând, aceasta este caracterul nedemocratic al acestor instituții financiare pentru candidatura debitorului. În caseta de amanet, nu veți avea nevoie de un document de câștiguri, de un certificat de la locul de muncă sau de orice alt document – doar un pașaport. În plus, chiar și o persoană care are o istorie de credit deteriorată va putea obține un împrumut aici. Designul propriu-zis al împrumutului, împreună cu evaluarea garanției, nu durează de obicei mai mult de o oră, ceea ce este foarte convenabil în situațiile în care fondurile sunt necesare urgent. În plus, caseta de amanet poate împrumuta debitorului chiar și cea mai mică sumă de bani.

Credit de la amanet

Expres credit amanet

Schema de creditare lombardă este, de asemenea, mai simplă decât cea bancară și nu conține comisioane și plăți ascunse. Dacă împrumutați bani, să zicem, timp de 10 zile, vi se va spune pur și simplu cât de mult să reveniți la expirarea lor. La cererea împrumutatului, perioada de împrumut poate fi prelungită, însă debitorul va trebui să plătească toate dobânzile “în derulare”.

credite rapideCe determină rata lombardă? Principalul factor care descurajează oamenii din casele de amanet este o rată ridicată a dobânzii. Uneori se poate ajunge la 2% pe zi, ceea ce în termeni de echivalent anual va da aproximativ 720%. Cu toate acestea, valoarea ratei poate varia în funcție de valoarea estimată a garanției. Desigur, casa de amanet nu va da niciodată împrumutatului mai mulți bani decât proprietatea sa. În schimb, dacă suma solicitată de împrumutat este cea mai mare posibilă pentru garanția sa – rata dobânzii va fi cea mai mare.


 

Vezi mai mult aici:


Expres credit amanet, credit amanet agentii, amanet imprumut bani


 

Credit rapid intr-un magazin de amanet

Aveți nevoie de bani pentru a plăti reparațiile mașinii, facturile medicale sau pentru a acoperi o cheltuială neprevăzută?

Aplicați online astăzi și primiți un răspuns de la unul dintre creditorii noștri!

One Thought to “Credit de la casa de amanet”

  1. Miclea ecaterina

    Cum pot lua un credit

Leave a Comment