Credit pentru comercianți

Sunteți un comerciant și căutați credit!

Indiferent dacă este corect să luați credit pentru a tranzacționa – aceasta este o întrebare diferită!

Una dintre cele mai importante reguli reamintește pentru toți comercianții să riște doar suma pe care își pot permite să piardă și în caz de ghinion să nu schimbe radical stilul tău de viață! Întotdeauna urmărim ispita – de ce, dacă există o strategie câștigătoare pentru a nu lua credit suplimentar sub formă de credit?

Imprumut pentru comercianti

 Aceasta este o dilemă frecventă pentru actorii de risc și ei au puțină experiență în tranzacționarea pe piețele financiare. Cu toate acestea, cei care au mai mult timp cu sfera știu din propria experiență că nu există o schemă complet sigură și că riscul este real. Cu toate acestea, în cazul în care te-ai decis să ia un capital proaspăt în formă de comercianți de credit neegalat te opri!

Împrumuturi pentru comercianti

Astăzi, comercianții găsesc o mare varietate de oportunități de a finanța conturile oferite de brokeri. Depunerile oferite de brokeri sunt determinate de preferințele individuale ale consumatorilor, în cazul în care sunt localizate, cu depozite prin carduri de credit, transfer bancar sau utilizarea furnizorilor de servicii de plată alternativi cel mai răspândit. Pe de o parte, utilizarea cardurilor de credit este legată de confortul și viteza depozitelor și retragerilor, iar pe de altă parte, atunci când comerciantul intenționează să depună o sumă în numerar, se poate retrage din bancă.

Agenții imobiliari se uită la plățile cu card de credit ca o oportunitate suplimentară de a-și extinde rapid baza de clienți.Cu toate acestea, această comoditate și accesul la bani reprezintă un risc atât pentru comerciant, cât și pentru brokerul care acceptă plata.

În același timp, brokerii din Forex își asumă un risc mare atunci când acceptă un depozit cu carte de credit. În primul rând, procesorul de plăți este implementat astfel încât compania plătește o taxă mare care variază între 2 și 7% din totalul depozitului.

Credit rapid comerciantilor

 Clienții săi se așteaptă să vadă întregul depozit finanțat în contul de tranzacționare, ceea ce pune brokerii  la riscul de a pierde chiar și atunci când acceptă depozitele clienților.Un alt risc cu care se confruntă brokerii este furnizorul care emite rabat. Plata poate fi efectuată până la 6 luni după depunerea inițială. Cazurile de respingere a cardului de credit nu sunt aproape niciodată în favoarea brokerului, chiar dacă acesta oferă dovezi privind istoricul comerțului, dovada depozitului și o verificare corectă și fiabilă.

Aceasta devine o modalitate de a desface capitalul operațional al brokerului și poate fi folosită în lupta neetică și ilegală dintre companiile concurente în lupta pentru o parte din ceea ce se află deja într-un loc de piață extrem de competitiv. Deci, care este rezultatul final? Puneți la risc banii împrumutați, mai ales atunci când este foarte probabil ca aceștia să se piardă în mediul de piață extrem de riscant. Aceasta este o soluție total nerezonabilă.


Sunt comerciant și caut un împrumut favorabil

Veți putea accesa împrumuturi în doar câteva minute. Există diverse tipuri de împrumuturi – împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare și multe altele. Puteți alege împrumutul potrivit pentru dvs. și îl puteți obține cu ușurință.

Obțineți banii de care aveți nevoie astăzi!

Leave a Comment