Credit cu istoric negativ

Credite pentru persoanele care au un istoric negativ – Ce este de făcut?

Înainte de a acorda un împrumut, băncile analizează diverse surse de informații despre debitor, care arată capacitatea acestuia de a plăti, precum și obligațiile sale trecute și prezente, formând istoricul de credit al împrumutatului.

Datorită acestor factori și surse de informații, băncile sunt în măsură să evalueze probabilitatea ca împrumutatul să poată rambursa împrumutul integral și la timp.

Scorul de credit în sine este format dintr-o serie de factori și informațiile disponibile în istoricul de credit al unei persoane – obligațiile acesteia cu cardul de credit, plățile facturilor de energie electrică și hidroelectrică, taxe, managementul casei, taxele de combustibil și multe altele. Indicatorii sunt actualizați constant și extrem de volatili.

Acest rating este extrem de important deoarece le permite creditorilor să prezică dacă un împrumutat cu un credit prost va putea rambursa împrumutul.

Dacă ratingul de credit este scăzut, atunci ar trebui luate în considerare condiții mai puțin favorabile și/sau o rată a dobânzii mai mare la împrumut.

Situații similare pot apărea dacă termenele de rambursare a creditului sunt restante.

Ce este creditul rău?

Nevoia de numerar suplimentar poate apărea pentru oricine, inclusiv pentru cei cu împrumuturi restante sau istoric de credit negativ.

Creditul către debitori este întotdeauna credit cu un istoric de credit prost, deoarece întârzierea împrumutului, nerespectarea sau ignorarea împrumutului, chiar și din motive obiective și complexe, transformă împrumutatul într-un debitor.

Împrumut rapid cu istoric negativ

În cazul în care creditele acordate anterior nu sunt achitate integral, băncile pot emite garanții suplimentare sub forma unei dobânzi majorate, a unei garanții sau a unui garant (așa se asigură că împrumutul va fi rambursat) sau, cel mai adesea, ei decid să refuze împrumutul.

Deși toate cererile sunt luate în considerare individual și banca decide să acorde sau să refuze creditul din motive de deteriorare a istoricului de credit, majoritatea creditorilor nu acordă împrumuturi persoanelor care riscă să ajungă pe listele debitorilor. Cu siguranță nu sunt furnizate de cele mai mari bănci și nici de majoritatea creditorilor nebancari.

Credite rapide cu istoric negativ

Dacă aveți un scor de credit prost, vă recomandăm insistent să luați în considerare împrumuturile rapide. Aceste împrumuturi rapide pot fi luate de la companii care oferă împrumuturi rapide cu dobânzi scăzute.

Solvabilitatea adecvată este o condiție prealabilă pentru orice împrumut, așa că este rar ca un creditor să acorde un împrumut unei persoane fără a verifica situația financiară a potențialului împrumutat.


Credite nebancare cu istoric negativ

Totuși, munca oficială nu este cel mai important criteriu pentru obținerea unui împrumut, mai ales pentru un împrumut rapid. Șomerii înregistrați oficial au posibilitatea de a obține un împrumut rapid dacă au un venit stabil.

Nu orice creditor solicită dovada veniturilor, dar toată lumea verifică situația financiară a împrumutatului înainte de a acorda împrumutul.

 

 

 

Leave a Comment