Companii de credit

Vrei să știi ce companii de credit există în România?

Credit Nebancar (IFN)

Dacă ai ajuns într-un moment în care ai nevoie de mai mulți bani decât de obicei, dar nu dorești să apelezi la un credit bancar, o soluție rapidă și fără prea multe complicații de a intra în posesia sumei de care ai nevoie este creditul nebancar. Fie că dorești să achiziționezi un produs mai costisitor sau ai nevoie de o intervenție medicală urgentă, creditul nebancar este o soluție ideală.

Ce este un credit nebancar și cum îl poți obține?

Diferența dintre creditul bancar și cel nebancar constă în câteva avantaje ce fac creditul nebancar să fie preferat de mulți. Pentru a obține acest tip de împrumut, documentația este minimă, vei primi banii într-un cont bancar în cel mai scurt timp, rapiditatea fiind una dintre cele mai importante caracteristici ale împrumutului și ai și posibilitatea de a depune cererea online, fără să faci vreo vizită la sediul unei bănci. Toate demersurile le poți face online sau telefonic sau prin intermediul unui e-mail.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a aplica pentru un împrumut IFN?

Cu un credit bancar ai multe bătăi de cap în primul rând din cauza numeroaselor documente necesare. Hârtii doveditoare, adeverințe de venit, garanții sunt doar câteva dintre cele fără de care nu vei obține creditul bancar. De aceea o idee bună este creditul nebancar, pentru că este simplu și rapid. Condițiile pentru a obține împrumutul sunt mult mai puține și ușor de îndeplinit și includ vârsta de cel puțin 18 ani și un venit constant încasat într-un cont bancar, pe card.


 

După ce ai obținut creditului, trebuie să respecți obligația de a returna banii împrumutați până la data stabilită conform contractului.

Lucrul bun este că acum poți aplica cu ușurință pentru diferite tipuri de împrumuturi și poți obține rapid o soluție. Compara ofertele si fii informat.

 

 

 

Leave a Comment