Împrumut rapid pentru plata contului curent

Împrumut rapid pentru plata contului curent. Plata facturilor aflate în perioada de întârziere și soluțiile de rezolvare a problemei.

Viața este complicată și nu poți prevedea ceea ce se întâmplă în viitor. Oricât de bine ai încerca să te protejezi de ceea ce urmează să se întâmple, este posibil să fii prins pe picior greșit. Ce faci în situația în care facturile la diverse utilități, rate și alte cheltuieli te depășesc, trebuie să le achiți de urgență și nu ai banii necesari? Iată câteva soluții care te pot ajuta în astfel de situații:

Solicită prelungirea termenului de plată, dacă este posibil!

credite rapideÎn anumite cazuri, companiile care îți furnizează diverse servicii (cablu, internet, telefonie, etc.) îți permit să soliciți prelungirea termenului de plată. Dacă nu ai banii necesari la dispoziție în acel moment, aceasta este cea mai simplă și sigură modalitate de a evita ca factură să fie considerată restanță.

Împrumută-te de banii necesari de la rude, prieteni sau persoane de încredere

Desigur, nu este cea mai bună opțiune, mai ales dacă nu dorești să se știe că ai probleme cu banii. Dar, atât timp cât nu trebuie să plătești dobândă pentru bani, este o soluție de compromis care este acceptabilă.

Este opțiunea ideală, pentru că îți permite să achiți facturile (scapi de plata lor instant), nu te pune într-o situație jenantă în față familiei și a prietenilor și te ajută și în alte moduri. De exemplu, orice împrumut mic, dar care este achitat la timp îți ridică credit scoring-ul. Mai mult decât atât, dată viitoare, dacă ai nevoie de un nou credit, îl vei obține mai simplu. Plus că, anumiți creditori îți oferă bonusuri de loialitate (o dobândă mai scăzută, mărirea limitei de împrumut, etc).

Sfaturi pentru a nu ajunge în imposibilitatea de plată a facturilor la timp

  • Plătește întotdeauna facturile cu mult înainte de ultima zi de scadență;
  • Automatizează plățile pentru facturi, astfel încât acestea să fie acoperite încă de la data emiterii;
  • Alocă în fiecare lună banii necesari acoperirii acestor facturi chiar din momentul în care ai încasat salariul sau venitul tău lunar;
  • Solicită din timp prelungirea plății în cazul în care nu dispui de banii necesari.

Nu lăsa să se adune facturi neplătite pentru că nu riști doar acumularea de penalități de întârziere:  ți se pot opri serviciile furnizate în caz de neplată la timp. Așa că, folosește-te de aceste avantaje și plătește întotdeauna la timp. Nu uita că, dacă nu ai mai împrumutat până acum bani de la creditorii nebancari, poți obține primul împrumut fără dobândă!


Credit pentru facturile

Aveți nevoie de un împrumut? Dacă doriți să cumpărați o mașină, să achitați facturile, să faceți îmbunătățiri la domiciliu sau să consolidați datoriile, vă putem ajuta.

Aplicați pentru un împrumut online și primiți banii în contul dvs. bancar.

 

 

 

 

Leave a Comment