Scor biroul de credit

Ce trebuie să știi despre Scorul la Biroul de credit

Scorul dvs. de credit este ceea ce băncile și companiile de carduri de credit folosesc pentru a vă decide bonitatea pentru un împrumut sau o linie de credit.

A fi cu adevărat de succes și independent financiar înseamnă a înțelege întreaga imagine financiară, inclusiv a cunoaște valoarea netă, a avea un cont de pensie și a avea un scor bun de credit.

Gândește-te la un scor de credit ca la un scor de test atunci când ești la școală. Profesorul dumneavoastră îl folosește pentru a determina cât de bine înțelegeți subiectul și dacă meritați un raport de înaltă performanță.

În mod similar, un creditor sau o companie de card de credit va folosi scorul pentru a determina dacă vă calificați pentru credit. Un scor mare de credit îl ajută pe creditor să știe că vă gestionați bine creditul și că vă poate rambursa banii pe care v-a împrumutat.

Ce este un scor de credit?

Scorul dvs. de credit este un număr din 3 cifre, de obicei între 300 și 850, pe care creditorii și companiile de raportare a creditului îl folosesc pentru a vă evalua și a determina rapid capacitatea de a vă rambursa datoriile. Un scor bun de credit determină dacă poți obține un împrumut, un card de credit, să închiriezi un apartament, să cumperi o mașină și, în unele cazuri, să te califici pentru un loc de muncă. Cu toate acestea, este trist să rețineți că 54% dintre adulți nu își verifică scorurile de credit.

Scor bun biroul de credit

Puteți avea mai multe scoruri de credit de la diferite companii, deoarece fiecare își generează propriul raport folosind metode diferite. Trebuie să știi ce spune scorul de credit și ce conține pentru a fi în formă mai bună pentru a-l folosi. Acest lucru duce la monitorizarea scorului de credit.


De ce ar trebui să vă monitorizați scorul de credit?

Monitorizarea scorului de credit înseamnă pur și simplu să vă monitorizați scorul de credit pentru a vedea orice modificări. Acest lucru nu vă va reduce scorul. Monitorizarea vă urmărește scorul de credit pentru a verifica dacă există modificări sau activități suspecte. Există multe motive pentru care trebuie să vă monitorizați scorul de credit.

 

 

 

 

 

Leave a Comment