Credit pentru datornici

Credit pentru datornici: aplicare ușoară și condiții transparente

Întrebarea firească pe care ne-o punem ori de câte ori avem o nevoie financiară, fie că este vorba de o nevoie imediată sau de achiziționarea unei locuințe, este dacă venitul nostru actual este suficient pentru a acoperi necesarul. Totul se bazează acum pe nivelul de îndatorare, prin urmare orice analiză trebuie să înceapă de aici.

De ce este atât de crucial raportul dintre datorii și venituri?

Pentru că nicio instituție financiară nu vă va acorda un împrumut dacă depășiți limita permisă, indiferent de suma solicitată.

Astfel, gradul de îndatorare pe care îl aveți se va reflecta imediat în orice împrumut pentru care sunteți acceptat, deoarece vă puteți determina rapid capacitatea de împrumut pe baza sumei aplicabile și a venitului dvs. lunar net.

Situația este următoarea: dacă aveți posibilitatea de a împrumuta bani în lei, nivelul dumneavoastră de îndatorare este de 40%. Cu alte cuvinte, nu aveți voie să împrumutați mai mult decât ceea ce vă aduce rata lunară la maximum 40% din venitul dvs. lunar net.

Rata împrumutului nu poate fi mai mare de 1.600 de lei pe lună dacă venitul tău lunar este de 4.000 de lei.

Nivelul de îndatorare este de 20% din venitul net pentru împrumuturile în valută. Puteți contracta un împrumut a cărui rată lunară nu poate depăși 800 de lei pe lună dacă folosim același venit net lunar de 4.000 de lei.

Verificați capacitatea dumneavoastră de împrumut în funcție de salariul actual. Veniturile familiei trebuie luate în considerare, pentru că și banca face la fel.

Împrumuturi pentru persoanele care au datorii

Poți încerca să afli la orice instituție financiară ce cantități poți împrumuta în funcție de rata pe care ți-o permiți cu o astfel de analiză, care pornește de la venitul tău net și de la nivelul de îndatorare.

Puteți calcula rapid ratele lunare pentru diferite scenarii de sume împrumutate la instituțiile financiare cu ajutorul calculatoarelor de credit, care sunt disponibile atât pentru credite personale, cât și pentru credite ipotecare.


Practic, decideți sumele împrumutate în funcție de rată și le ajustați până când ajungeți la o rată lunară pe care o puteți gestiona și care este corelată cu nivelul dumneavoastră de îndatorare.

De ce nu ar trebui să aplici imediat pentru un împrumut pentru debitori
Asigură-te că un împrumut personal este cea mai bună alegere pentru scenariul tău particular înainte de a te grăbi să aplici pentru unul online. Împrumuturile online au dezavantaje semnificative, deși sunt simplu de solicitat.

 

 

 

Leave a Comment