Care sunt condiții obligatorii pentru a primi bani împrumut?

Care sunt condițiile pentru a împrumuta bani? Creditele fac parte din viața noastră, chiar dacă nu sunt atât de necesare (dacă reușim să facem economii). Un card de credit, un descoperit de cont, un împrumut rapid sau unul ipotecar ori unul auto – sigur ai și tu cel puțin unul în portofoliul tău. Iar cei care nu au contract un împrumut, cu siguranță că se întreabă cum pot obține unul și în ce condiții.

Conditii credit nevoi personale. Bancă sau instituție IFN?

Ai de ales între aceste două opțiuni (cu excepția pensionarilor care au la dispoziție și CAR-ul). Fiecare vine cu avantaje și dezavantaje, dar, în esență multe dintre criterii sunt asemănătoare. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

  • Vârsta – acest criteriu de eligibilitate este tratat în mod diferit de fiecare creditor. Vârsta minimă acceptată de toți este 18 ani, în timp ce maxima este de 75 de ani. Cu toate acestea, anumiți creditori ridică vârsta minimă la valori mai mari pentru a se asigura că debitorul este mai solid din punct de vedere financiar;
  • Reședința – împrumuturile se acordă cetățenilor români, care realizează venituri atât în țară, cât și în străinătate (în Uniunea Europeană);
  • Documentația – constă în actul de identitate, dovada de venit (fișa fiscală, adeverința de salariat, talon de pensie, fluturaș de salariu sau orice dovadă justificatoare din care reiese valoarea câștigului debitorului), extras de cont și alte acte care sunt raportate la tipul de împrumut accesat;
  • Vechimea în muncă – este trata în funcție de tipul de credit și de creditor. Este de preferat o vechime mai mare decât minimă de 3/6 luni la locul de muncă, unii creditori dorind ca debitorul să aibă o vechime de peste 12 luni.
  • Credit scoring-ul – este nevoie de un minim de 500 de puncte pentru a obține un credit la o valoare mai ridicată. Este un criteriu însemnat, pentru că în raport de acesta, se calculează împrumutul. Cu cât este mai ridicat, cu atât șansele de a primi bani împrumut sunt mai ridicate.
  • Garanțiile și garanții – sunt luate în calcul atunci când se discuta de sume mari de bani, dar pot apărea și atunci când este vorba despre împrumuturi nebancare solicitate de către clienții cu un istoric de creditare negativ.

În fapt, pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează fiecare creditor în parte, citește recenziile companiilor de creditare. Dacă îți dorești un credit rapid și în condiții bune, atunci optează pentru recomandările noastre!

 


Condiții pentru acordarea unui credit rapid

Aplicați acum și obțineți o decizie în câteva secunde. Vă vom pune în legătură cu un creditor care vă poate oferi banii de care aveți nevoie astăzi! Puteți folosi banii pentru orice doriți, cum ar fi consolidarea datoriilor, îmbunătățirea locuinței, începerea unei afaceri sau orice alt scop.

Сolicita un împrumut astăzi!

Leave a Comment