Bancă care acordă credite ușor?

Cum alegi o bancă care acordă credite ușor?

O urgență financiară poate apărea în orice moment – o spitalizare bruscă, o calamitate naturală sau chiar o sărbătoare neașteptată în scurt timp.

În timp ce expertii în bani spun că trebuie să aveți un fond de urgență egal cu cheltuielile de șase luni, nu toată lumea respectă această regulă cu sârguință.

Ce banca acorda cel mai usor credite?

Alegerea unei bănci: Fie că este prima dvs. bancă, fie că doriți să deschideți un cont specializat, vă gândiți la o bancă online sau căutați diferite servicii bancare, gama largă de opțiuni disponibile poate fi descurajantă. În mod evident știi de ce ai nevoie (cont curent sau de economii, cont cu dobândă mare etc.) dar, în acest moment, s-ar putea să uiți să ceri detalii importante care ar putea face sau distruge experiența ta bancară.

Care sunt comisioanele?

Toate băncile au penalități pentru lucruri precum descoperirea de cont, dar multe percep și comisioane pentru pur și simplu deținerea și utilizarea unui cont curent sau de economii (sau chiar obținerea extraselor de cont!).

Multe bănci care percep comisioane pentru cecuri și economii au cerințe, cum ar fi un sold minim, un anumit număr de tranzacții cu cardul de debit pe lună sau o sumă de depunere directă lunară calificată, care, dacă sunt îndeplinite, renunță la taxa lunară. Dacă banca dvs. percepe aceste tipuri de comisioane, asigurați-vă că sunteți în măsură să îndepliniți cerințele pentru a le evita. Dacă nu sunteți, poate doriți să luați în considerare o altă bancă.

Care sunt cerințele contului?

Unele bănci au cerințe minime pentru deschiderea unui cont – un sold minim, de exemplu. Asigurați-vă că puteți îndeplini această cerință, dar fiți și conștienți de ce s-ar putea întâmpla dacă soldul dvs. scade sub acest minim.


Există limite de retragere sau transfer?

Acest lucru se aplică de obicei băncilor online, care oferă adesea conturi de economii cu dobândă mare. Aceste conturi vă vor ajuta să acumulați dobândă pe banii dvs., dar dacă limitează modul în care puteți retrage acești bani, este posibil să nu merite.

 

 

Leave a Comment