Cum să vă verificați gratuit istoricul de credit online?

Cum puteti solicita un raport de credit?

A cunoaște istoricul dvs. de credit este necesar, cel puțin pentru o zi, destul de neașteptat nu primește o somație pentru neplata a împrumutului. În cazul în care toate creditele sunt rambursate, dar colectorii nu va las in pace și băncile refuza sistematic credite – ceea ce înseamnă că istoricul dvs. de credit nu este în mod clar corect. Ce puteți face în această situație și cum puteți verifica istoricul dvs. de credit, vă vom spune mai jos.

Un istoric de credit este o colecție de informații despre disciplina de a respecta obligațiile unui contract de împrumut de către o entitate de creditare. Datele privind toate împrumuturile curente și rambursate ale utilizatorilor sunt păstrate în biroul de istorie a creditelor. Pe baza informațiilor de credit se face o analiză și o evaluare a bonității debitorului, care este adesea factorul decisiv în aprobarea sau refuzul de credit, crește sau descrește valoarea maximă posibilă a creditului.

Cum să verificați istoricul de credit?

Puteți vedea ratingul dvs. de credit în mai multe moduri:

  • verificați-vă în Biroul de istorii de credit.
  • liber pentru a verifica istoricul de credit prin intermediul internetului este posibil cu ajutorul site-urilor specializate care furnizează informații cu privire la împrumuturi.
  • puteți afla dacă sunteți pe lista neagră a debitorilor asupra împrumutului utilizând aplicația “Istoricul creditului”.

Cum am ajuns pe lista neagră?

De obicei, debitorii ajung pe lista neagră de mai multe motive:

  • întârzierea efectuării plăților. Având o întârziere de plată pentru o lungă perioadă de timp, vi se risca pentru a intra în lista neagră;
  • încălcări frecvente ale termenilor contractului;
  • împrumutatul a oferit în mod repetat informații personale false.

De asemenea, există cazuri când oamenii intră în lista neagră nu prin vina lor. De exemplu, infractorii ar putea lua în posesie datele de utilizator, iar împrumutul a fost emis fără cunoașterea împrumutatului pretins.


Vezi mai multe:

 

  • Verificare istoric biroul de credit
  • Verificare situatie la Biroul de Credit
  • Cum obtin raportul meu de la Biroul de Credit?
  • Cum puteti solicita un raport de credit?


Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Fără verificări de credit. Puteți fi aprobat pentru un împrumut aproape instantaneu și puteți primi banii direct în contul dvs. bancar. Împrumuturile Ifn sunt cea mai rapidă modalitate de a obține bani.

Avem opțiuni de împrumut disponibile pentru persoanele cu credit rău, faliment sau chiar fără credit.

Leave a Comment